Woekerpolisproces

Meer Claims

De 10 grootste verzekeraars verkochten samen onder vele verschillende merknamen 80% van de in totaal ruim 7 miljoen woekerpolissen.

In veel gevallen hebben deze verzekeraars hoge kosten verzwegen.

Verzwijgen van kosten is juridisch niet toegestaan. Het is een onrechtmatige daad.

Stichting Woekerpolisproces zet zich d.m.v. juridische procedures en onderhandelingen voor haar leden tot het uiterste in voor betere schadevergoedingen. De praktijk van de afgelopen jaren heeft namelijk aangetoond dat verzekeraars, onder voorwaarde van geheimhouding, heel vaak bereid zijn tot betaling van hoge schadevergoedingen.

Hiervoor zijn dus ook voor u voldoende mogelijkheden.

Heeft u een polis bij één van deze grote verzekeraars, meld u dan aan voor een betere schadevergoeding.

Hieronder vindt u informatie over: Avéro Achmea, Generali, De Goudse, Legal & General, Conservatrix en Onderlinge 's Gravenhage.

Avéro Achmea

Op 20 maart 2014 bepaalde het KIFID, dat bij het Avéro Achmea Vermogensgroeiplan de brochure een onjuist beeld geeft van de kosten. Avéro Achmea moet de schade vergoeden. Heeft u ook zo’n polis? Ga dan naar aanmelden.

Avéro Achmea verkocht ruim 1 miljoen woekerpolissen onder eigen naam. Maar ook onder andere merknamen zoals; Centraal Beheer, Fairgo, FBTO, Friesland Bank, Interpolis, Levob, Rabobank, Royal & SunAlliance, Rozeker, Sterpolis, Twente leven, Woonfonds en Zilver Kruis.

De Goudse

De Goudse verkocht onder namen als, Algemene Zeeuwse Verzekeringsmaatschappij, SWA en Tiel utrecht 300.000 woekerpolissen.

Legal & General

Legal & General verkocht onder namen als, C.N.A., Intercontinental Equity, Van Landschot en Unilife ruim 250.000 woekerpolissen.
Momenteel is er weinig rechtspraak over woekerpolissen van Legal & General. Zodra die er is zal Stichting Woekerpolis voor u de schade bij Legal & General verhalen. Om te voorkomen dat uw claim verjaart raden wij u aan zich aan te melden. Wij adviseren u hierbij zich aan te melden voor 10%.

Conservatrix

Conservatrix verkocht ruim 150.000 polissen met garantie-uitkering. Deze garantie-uitkering blijkt even hoog als het totaal door u ingelegde bedrag. In praktijk blijkt dat de beleggingen vrijwel nooit hoger uitkomen dan het garantiekapitaal. En als dat al zo is dan brengt Conservatrix enorme kosten in rekening. Momenteel is er nog geen rechtspraak over woekerpolissen van Conservatrix. Zodra die er is zal Stichting Woekerpolis voor u de schade bij Conservatrix verhalen. Om te voorkomen dat uw claim verjaart raden wij u aan zich aan te melden. Wij adviseren u hierbij zich aan te melden voor 10%.

Onderlinge 's Gravenhage

Onderlinge ’s Gravenhage verkocht ruim 200.000 polissen met garantie-rendement. Maar in strijd met de eigen voorwaarden haalt Onderlinge ’s Gravenhage kosten af van het garantie-rendement. Uw opbrengst is dan lager als voorgespiegeld. En dat is onrechtmatig. Momenteel is nog geen rechtspraak over woekerpolissen van Onderlinge 's Gravenhage. Zodra die er is zal Stichting Woekerpolis voor u de schade bij Onderlinge ‘s Gravenhage verhalen. Om te voorkomen dat uw claim verjaart raden wij u aan zich aan te melden. Wij adviseren u hierbij zich aan te melden voor 10%.


Aanmelden bij de Stichting