Woekerpolisproces

Privacy

Uw privacy en de bescherming van persoonsgegevens is van essentieel belang voor onze activiteiten. Daarom willen wij u hierover graag duidelijk en transparant informeren. Stichting Woekerpolisproces verwerkt en gebruikt uw persoonlijke informatie op een veilige manier in overeenstemming met de AVG.

Persoonlijke informatie

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Stichting Woekerpolisproces gebruikt deze informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om u persoonlijk te infomeren over uw claim(s) middels e-mail, post en/of telefoon;
  • Om u onze nieuwsbrief te sturen zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten;
  • Om u optimaal van dienst te zijn wanneer u contact met ons heeft. Dit contact kan telefonisch zijn, maar ook indien u ons via e-mail benadert, meedoet aan enquêtes of (panel)onderzoeken, gebruikmaakt van onze (mobiele) website, inlogt op uw account of u aanmeldt voor onze nieuwsbrief;
  • Voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst.

U heeft wanneer u bij ons bent aangemeld recht op inzage, rectificatie of aanpassing van uw gegevens. Aanpassingen of rectificaties kunt u na het ontvangen van uw persoonlijke log-in gegevens (met een zelfgekozen wachtwoord) zelfstandig doorvoeren in uw eigen dossier(omgeving). U kunt daar ook inzien welke persoonsgegevens wij van u hebben. Wij houden ons aan de wettelijke bewaartermijn van gegevens.

E-mail

Middels e-mail houden wij u persoonlijk op de hoogte van ontwikkelingen in de claim(s) waarvoor u zich heeft aangemeld en nieuwe producten of diensten. Daarnaast ontvangt u een aantal keer per jaar een algemene nieuwsbrief. Indien u deze niet wilt ontvangen, kunt u dit doorgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beveiliging gegevens

Stichting Woekerpolisproces neemt passende, technische en organisatorische maatregelen om uw (persoons)gegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo worden uw gegevens opgeslagen op beveiligde servers van Stichting Woekerpolisproces en is gegevensuitwisseling via de website beveiligd middels een SSL-certificaat, herkenbaar aan de groene adresbalk met hangslot en het adres dat begint met “https://”.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Wij geven uw gegevens nooit aan derden door, tenzij u ons daartoe uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.

Klacht

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan kunt u een klacht bij ons indienen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-5810553 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan kunt u overwegen een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u alle informatie over hoe u een klacht kun indienen.

Cookies

Vindt u die cookiemeldingen die u verplicht moet wegklikken op websites ook zo vervelend? Wij ook! Daarom gebruiken wij alleen cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Hiervoor gebruiken wij functionele cookies en analytische cookies, die we plaatsen volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. De gegevens die in de cookies worden verzameld, zijn anoniem en delen wij niet met derden. Volgens de cookiewet hoeft er dan geen cookiemelding geplaatst te worden.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn nodig om de website goed te laten werken en gebruikersvriendelijk te maken voor de bezoeker. Deze cookies onthouden instellingen voor uw volgende bezoek. U hoeft dan bijvoorbeeld niet opnieuw dezelfde gegevens, zoals uw naam en adres,  in te vullen in een online formulier.

Analytische cookies
Wij plaatsen analytische cookies van Google Analytics om anoniem statistische gegevens te verzamelen. Deze gegevens gebruiken we om de website en onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren. Met analytische cookies verzamelen wij onder andere de volgende gegevens:

  • Het aantal bezoekers op onze webpagina’s;
  • Hoe lang een bezoeker op onze website is;
  • Waar bezoekers naar zoeken (zoekopdrachten);
  • Gegevens over de browser en het apparaat waarmee bezoekers op onze website komen, zoals besturingssysteem en schermgrootte;
  • Hoe bezoekers op onze website terecht zijn gekomen (bijvoorbeeld via een advertentie of een link in een e-mail).

Om zorgvuldige verwerking van de gegevens mogelijk te maken, hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • We hebben de laatste drie cijfers van uw IP-adres verwijderd;
  • We hebben alle mogelijkheden die Google aanbiedt om ‘gegevens met Google te delen’ uitgezet;
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Wilt u niet dat wij uw bezoekgedrag op de website anoniem kunnen bijhouden? Dan kunt u een plugin van Google downloaden die dit voorkomt. De plugin is beschikbaar voor Microsoft Internet Explorer 11, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Opera. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor onze website.